skip to Main Content

Tijdens een tennisclinic voor senioren wordt er uitgebreid ingegaan op één specifiek onderdeel van het tennis, bijvoorbeeld: service, voetenwerk of backhand. 

Dubbelspel

Dubbelspel

Tijdens een clinics dubbelspel train je meerdere spelsituaties die in elk dubbelspel voor komen. Later in de clinic ga je dit proberen toe te passen in een oefenwedstrijdje. TIP: Geef je samen op met je dubbelmaatje als voorbereiding op de competitie.

Backhand

Backhand

De backhand wordt door de meeste tennissers als de moeilijkste slag ervaren. In deze clinic train je jouw backhand in meerdere spelsituaties en gaan we met jouw persoonlijke aandachtspunten aan de slag.

Aanvallend Dubbelen

Aanvallend dubbelen

De aanval is de beste verdediging! Altijd al aanvallend willen dubbelen in de wedstrijd? Tijdens deze clinic trainen we meerdere aanvallende dubbelspel situaties. Van oplopen naar het net, tot winners slaan met de return. Het komt allemaal aan bod! TIP: Geef je samen op met je dubbelmaatje als voorbereiding op de competitie.

Service

Service

In deze clinic wordt zowel de eerste als tweede service getraind. Wil je graag meer vastheid, spin, vaart of precieze? We helpen je graag! Aan het einde van de clinic heb je zelfs de mogelijkheid om te kijken hoe hard je serveert met onze snelheidsmeter. Raad je het aan km/h goed? Dan win je een prijs!

Netspel - Dubbelspel

Netspel - Dubbelspel

We starten de clinic met het verbeteren van jouw forehand, backhand volley en de smash. In deel 2 van de clinic wordt er getraind wanneer je het best er tussen kan komen aan het net. Tot slot krijg je de kans om het geleerde in een oefenwedstrijdje te laten zien!

Back To Top