skip to Main Content
Actie
Janice Smith
Heinerman
Regio Training

Als Heinerman Tennis hebben wij – naast het hebben van plezier – het bijbrengen van het tennisspel bij onze leerlingen als belangrijkste doelstelling. Het uitgangspunt daarbij is om bij iedere speler het maximale uit zichzelf te halen.

Als onderdeel van onze opleiding zien we het mede als onze taak om het aanwezige talent zo optimaal mogelijk tot haar recht te laten komen. Om die reden hebben wij onze trainers gevraagd om op hun verenigingen de kinderen (t/m 12 jaar) met een bovengemiddelde aanleg, inzet en enthousiasme in kaart te brengen. Met als doel om deze kinderen meer uitdaging te geven door extra club-overstijgende training(en) aan te gaan bieden waarbij kinderen van meerdere verenigingen met elkaar gaan oefenen.

Wat houdt het in?

Bij de Regio Training train je één of meerdere keren extra (naast jouw club trainingen) en leer je van elkaar. Maar daarnaast zullen de trainers van Heinerman Tennis jou begeleiden bij geselecteerde toernooien en ontvang je een wedstrijdshirt.

Wat kost de Regio Training?

De kosten voor de Regio Training voor het seizoen 2024/2025 zijn:

  • Rood: € 220,- per half jaar
  • Oranje/Groen: € 610,- per jaar
  • Geel: € 852,- per jaar

Hoe meld ik me aan?

Kom jij in aanmerking voor de Regio Training? Geef dan uiterlijk 10 augustus 2024 jouw beschikbaarheid door via MijnSportLes.

Wil je meer weten over de Regio Training? Neem dan contact met ons op (tel.: 033 23 40 050, e-mail: info@heinermantennis.nl)

Inschrijven via MijnSportLes
Back To Top