skip to Main Content
Actie
TC Hoogland

Hoogland

Inschrijfformulier Jeugd

Tennisles/-training Jeugd

Begin dit jaar hebben we u al geïnformeerd het jaarrooster waar Heinerman Tennis vanaf 2023 mee start. Dit jaarrooster bestaat uit 36 trainingen waarbij we starten vanaf de eerste lesweek na de (basis)schoolvakantie (21 augustus 2023).

De jeugd blijft volgens hetzelfde rooster trainen tot aan de zomervakantie van het daaropvolgende jaar (juli 2024). Bij veel andere sporten is dit ook al het geval. We gaan dus met een nieuw rooster starten vanaf augustus en hanteren het huidige lesrooster nog tot aan de zomervakantie 2023. Je hoeft voortaan dus maar eenmaal per jaar te laten weten wat je voorkeursdagen zijn

Jaarrooster & beschikbaarheid

Bij het samenstellen van het jaarrooster houden natuurlijk rekening met alle kinderen die naar de middelbare school gaan vanaf het nieuwe schooljaar (21 augustus 2023). Wij delen hen voornamelijk in aan het einde van de middag zodat ze nog op tijd van school naar de tennisles kunnen komen. Graag dus duidelijk aangeven als uw kind in augustus naar de middelbare school gaat. De basisschoolkinderen lessen voornamelijk eerder in de middag, na einde schooltijd.

Gedurende het jaar zullen we de kinderen die eraan toe zijn laten doorstromen naar een ander niveau/kleur, zodat ze de kans krijgen om zichzelf nog meer uit te dagen in een hogere groep. Dit doen de trainers uiteraard in overleg met de ouders en/of de kinderen zelf.

Vanaf maandag 21 augustus start de jaartraining met een nieuwe indeling voor de jeugdleden van TC Hoogland. De trainingen geven wij van maandag t/m vrijdag in de middag en begin van de avond. Deze zullen wij aan alle jeugdleden van TC Hoogland aanbieden. Trainer Maxime Hoksbergen is het aanspreekpunt voor de lessen.

We ontvangen van iedereen graag het beschikbaarheidsformulier zodat wij een optimale indeling kunnen maken. Op het formulier kun je aangeven met wie je graag wilt trainen en welke dagen het beste uitkomen.

Meer dan eenmaal per week trainen

Ook is het mogelijk om meerdere keren in de week te trainen waardoor je nog sneller leert en je spelniveau sneller verbetert!  Je kunt dit dan aangeven in het veld ‘opmerkingen’.  Wil halverwege het jaar op te schalen naar 2 x per week les? Ook dat is mogelijk! Neem daarvoor contact met ons op via info@heinermantennis.nl. Heb je vragen over de trainingen? Neem dan contact op met maxime@heinermantennis.nl.

Let op! Beschikbaarheid opgeven kan t/m zondag 2 juli!

Heb je vragen over de training? Neem dan contact op met maxime@heinermantennis.nl.

Meer informatie over lidmaatschap en de kosten is te vinden op de website van TC Hoogland.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Maxime Hoksbergen

TC Hoogland

Sportlaan 32
3828 AZ Hoogland
www.tennisclubhoogland.nl

Baansoort: Kunstgras

Back To Top