skip to Main Content
Actie
TC Hoogland

Hoogland

Let op! Gewijzigde manier inschrijven tennis- & padelles

Vanaf 29 januari 2024 is de manier van inschrijven voor lespakketten gewijzigd. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  1. Je dient te registreren in MijnSportles voordat je jezelf (of familieleden) kunt inschrijven
  2. In MijnSportles heb je een online overzicht van je lesplanning en geplande inhaallessen
  3. Leskosten betaal je voortaan middels een automatische incasso via de veilige omgeving van MijnSportles.
  4. Automatische incasso in 2 termijnen is mogelijk. Neem hiervoor na inschrijven contact op via info@heinermantennis.nl.

Een korte uitleg hoe te registreren en in te schrijven vind je hier.

Tennisles/-training Jeugd

Begin dit jaar hebben we u al geïnformeerd het jaarrooster waar Heinerman Tennis vanaf 2023 mee start. Dit jaarrooster bestaat uit 36 trainingen waarbij we starten vanaf de eerste lesweek na de (basis)schoolvakantie (21 augustus 2023).

De jeugd blijft volgens hetzelfde rooster trainen tot aan de zomervakantie van het daaropvolgende jaar (juli 2024). Bij veel andere sporten is dit ook al het geval. We gaan dus met een nieuw rooster starten vanaf augustus en hanteren het huidige lesrooster nog tot aan de zomervakantie 2023. Je hoeft voortaan dus maar eenmaal per jaar te laten weten wat je voorkeursdagen zijn

Meer dan eenmaal per week trainen

Ook is het mogelijk om meerdere keren in de week te trainen waardoor je nog sneller leert en je spelniveau sneller verbetert!  Je kunt dit dan aangeven in het veld ‘opmerkingen’.  Wil halverwege het jaar op te schalen naar 2 x per week les? Ook dat is mogelijk! Neem daarvoor contact met ons op via info@heinermantennis.nl. Heb je vragen over de trainingen? Neem dan contact op met maxime@heinermantennis.nl.

Let op! Beschikbaarheid opgeven kan t/m zondag 2 juli!

Heb je vragen over de training? Neem dan contact op met maxime@heinermantennis.nl.

Meer informatie over lidmaatschap en de kosten is te vinden op de website van TC Hoogland.

Jaarrooster & beschikbaarheid

Vanaf maandag 21 augustus start de jaartraining met een nieuwe indeling voor de jeugdleden van TC Hoogland. De trainingen geven wij van maandag t/m vrijdag in de middag en begin van de avond. Deze zullen wij aan alle jeugdleden van TC Hoogland aanbieden. Trainer Maxime Hoksbergen is het aanspreekpunt voor de lessen.

Bij het samenstellen van het jaarrooster houden natuurlijk rekening met alle kinderen die naar de middelbare school gaan vanaf het nieuwe schooljaar (21 augustus 2023). Wij delen hen voornamelijk in aan het einde van de middag zodat ze nog op tijd van school naar de tennisles kunnen komen. Graag dus duidelijk aangeven als uw kind in augustus naar de middelbare school gaat. De basisschoolkinderen lessen voornamelijk eerder in de middag, na einde schooltijd.

Gedurende het jaar zullen we de kinderen die eraan toe zijn laten doorstromen naar een ander niveau/kleur. Dit doen de trainers uiteraard in overleg met de ouders en/of de kinderen zelf.

We ontvangen van iedereen graag het inschrijfformulier zodat wij een optimale indeling kunnen maken. Op het formulier kun je aangeven met wie je graag wilt trainen en welke dagen het beste uitkomen.

Inschrijven

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Maxime Hoksbergen

TC Hoogland

Sportlaan 32
3828 AZ Hoogland
www.tennisclubhoogland.nl

Baansoort: Kunstgras

Back To Top