skip to Main Content

De inschrijving voor het zomerseizoen 2023 is geopend.

Via Heinerman Tennis kun je op een professionele en aantrekkelijke wijze ook deze zomer (van 27 maart 2023 tot 29 september 2023) weer tennistrainingen volgen. De verschillende trainers staan, net als afgelopen seizoenen, weer voor je klaar. Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij een aantrekkelijk trainingsprogramma beschikbaar.

Heinerman Tennis biedt lessen aan op diverse verenigingen in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Hoogland, Woudenberg en Hilversum. Ben je (nog) geen lid van één van onderstaande verenigingen, maar ben je toch benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan bij Tennisles voor niet-leden.

Wij hebben er zin in om er een sportief tennisseizoen van te maken samen. Tot op de tennisbaan!

LTC Volta

Heinerman Tennis verzorgt bij LTC Volta de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Lockhorst Tennis & Padel

Heinerman Tennis verzorgt bij Lockhorst Tennis & Padel de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TV Nieuwland

Heinerman Tennis verzorgt bij TV Nieuwland de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TC Hoogland

Heinerman Tennis verzorgt bij TV Nieuwland de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

't Schilt Tennis & Padel

Heinerman Tennis verzorgt bij ’t Schilt Tennis & Padel de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TV Metgensbleek

Heinerman Tennis verzorgt bij TV Metgensbleek de tennislessen/-training voor de jeugd en voor senioren (alleen ook dinsdagavond). Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TV Weldam

Heinerman Tennis verzorgt bij TV Weldam de tennislessen/-training voor de jeugd en voor senioren. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

De Rading Tennis & Padel

De inschrijvingen voor de training gaan via de clubwebsite van De Rading Tennis & Padel.

TC Lunteren

Heinerman Tennis verzorgt bij TC Lunteren de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

LTV Leusden

De inschrijvingen voor de training gaan via de clubwebsite van LTV Leusden

Back To Top