skip to Main Content

De inschrijving voor het zomerseizoen 2024 is geopend

Via Heinerman Tennis kan je op een professionele en aantrekkelijke wijze ook deze winter weer tennistrainingen volgen. De verschillende trainers staan – net als afgelopen seizoenen – weer voor je klaar. Ben je beginner, wedstrijdspeler, jong of oud? Dat maakt helemaal niet uit want voor iedereen hebben wij een aantrekkelijk trainingsprogramma beschikbaar.

Wij bieden onze lessen aan op diverse verenigingen in Amersfoort, Leusden, Hoevelaken, Hoogland, Woudenberg en Lunteren. Ben je (nog) geen lid van één van onderstaande verenigingen maar ben je toch benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan bij Tennisles voor niet-leden.

Het zomerseizoen loopt van maandag 25 maart 2024 tot eind september 2024

Wij hebben er zin in om er een sportief tennisseizoen van te maken samen. Tot op de tennisbaan!

LTC Volta

Heinerman Tennis verzorgt bij LTC Volta de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Lockhorst Tennis & Padel

Heinerman Tennis verzorgt bij Lockhorst Tennis & Padel de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TV Nieuwland

Heinerman Tennis verzorgt bij TV Nieuwland de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TC Lunteren

Heinerman Tennis verzorgt bij TC Lunteren de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TV Metgensbleek

Heinerman Tennis verzorgt bij TV Metgensbleek de tennislessen/-training voor de jeugd en voor senioren (alleen ook dinsdagavond). Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TC Hoogland

Heinerman Tennis verzorgt bij TV Nieuwland de tennislessen/-training voor zowel senioren als jeugd. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

't Schilt Tennis & Padel

Heinerman Tennis verzorgt bij ‘t Schilt Tennis & Padel de tennislessen/-training voor de jeugd en voor senioren. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

LTV De Eemelaar

Heinerman Tennis verzorgt bij LTV De Eemelaar de tennislessen/-training voor de jeugd en voor senioren. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

TV Weldam

Heinerman Tennis verzorgt bij TV Weldam de tennislessen/-training voor de jeugd en voor senioren. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

LTV Leusden

De inschrijvingen voor de training gaan via de clubwebsite van LTV Leusden

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
En ontvang nieuws over tennis & padel activiteiten, berichten over de jeugd en senioren lessen, leuke aanbiedingen en nog veel meer.
Back To Top