skip to Main Content

Als Heinerman Tennis hebben wij naast het hebben van plezier, het bijbrengen van het tennisspel bij onze leerlingen als belangrijkste doelstelling. Het uitgangspunt daarbij is om bij iedere speler het maximale uit zichzelf proberen te halen.

Als onderdeel van onze opleiding zien we het mede als onze taak om het aanwezige talent zo optimaal mogelijk tot haar recht te laten komen. Om die reden hebben wij onze trainers gevraagd om op hun verenigingen de kinderen met een bovengemiddelde aanleg, inzet en enthousiasme in kaart te brengen. Met als doel om deze kinderen meer uitdaging te geven door extra club-overstijgende training(en) aan te gaan bieden waarbij kinderen van meerdere verenigingen met elkaar gaan oefenen.

Wat houdt het in?

We maken onderscheid tussen Extra Tennisschool Training en de Regio Training. Bij de Extra Tennisschool Training train je een keer extra (naast jouw club trainingen) met jeugdspelers van andere verenigingen en leer je van elkaar.

Bij de Regio Training train je ook één of meerdere keren extra (naast jouw club trainingen) en leer je van elkaar. Maar daarnaast zullen de trainers van Heinerman Tennis jou begeleiden bij geselecteerde toernooien en ontvang je een wedstrijdshirt.

Hoe meld ik me aan?

Kom jij in aanmerking voor de Extra Tennisschool Trainingen of de Regio Training? Geef dan uiterlijk 10 juli 2023 jouw beschikbaarheid door via het onderstaande formulier.

Wil je meer weten over de Extra Tennisschool Training of de Regio Train in? Neem dan contact op met Christian Heinerman.

Vragen? Neem direct contact op!

Contactpersoon:
Christian Heinerman

Back To Top