skip to Main Content
Actie
Lockhorst Tennis & Padel

Leusden

Let op! Gewijzigde manier inschrijven tennis- & padelles

Vanaf 29 januari 2024 is de manier van inschrijven voor lespakketten gewijzigd. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  1. Je dient te registreren in MijnSportles voordat je jezelf (of familieleden) kunt inschrijven
  2. In MijnSportles heb je een online overzicht van je lesplanning en geplande inhaallessen
  3. Leskosten betaal je voortaan middels een automatische incasso via de veilige omgeving van MijnSportles.*
  4. Automatische incasso in 2 termijnen is mogelijk. Neem hiervoor na inschrijven contact op via info@heinermantennis.nl.*

Een korte uitleg hoe te registreren en in te schrijven vind je hier.

*Let op! Punt 3 en 4 gelden niet voor jeugdlessen die worden gefactureerd door de vereniging. Het betreft de volgende verenigingen: BLTC De Niënhof, Lockhorst, TV Nieuwland, TC Hoogland, TV Metgensbleek, TV Weldam, LTV De Eemelaar.

Tennisles/-training Jeugd

Weer terug naar winter- en zomerseizoen

Afgelopen schooljaar hebben we getraind volgens een jaarrooster. Na een evaluatie is besloten dit los te laten en weer terug te gaan naar de ‘oude’ winter- en zomerseizoen lessen. Vanaf 30 september start de Lockhorst jeugd met de wintercyclus voor tennistraining.

Meer dan eenmaal per week trainen

Het is mogelijk om meerdere keren in de week te trainen waardoor je kind nog sneller leert en het spelniveau sneller verbetert!  Je kiest dan in MijnSportLes voor het lespakket met het gewenste aantal lessen per week (bijvoorbeeld ‘Jeugd Groen (10-12jr) wintertraining 2x per week’).

Wil je halverwege het seizoen op schalen naar 2 x per week les? Ook dat is mogelijk! Neem daarvoor contact met ons op via info@heinermantennis.nl.

De kinderen die vanaf oktober 2024 in de selectie zitten worden automatisch 2 keer in de week ingedeeld. Mochten er kinderen zijn die 3 keer in de week willen trainen neem dan contact op met info@heinermantennis.nl.

Let op! Beschikbaarheid opgeven kan t/m zondag 1 september!

Meer informatie over lidmaatschap en kosten is te vinden op de website van Lockhorst Tennis & Padel.

Lesrooster & beschikbaarheid

Bij het samenstellen van het lesrooster/planning houden we natuurlijk rekening met alle kinderen die naar de middelbare school gaan vanaf het nieuwe schooljaar. Wij delen hen voornamelijk in aan het einde van de middag zodat ze nog op tijd van school naar de tennisles kunnen komen. Graag dus duidelijk aangeven als uw kind in augustus naar de middelbare school gaat. De basisschoolkinderen lessen voornamelijk eerder in de middag, na einde schooltijd.

Gedurende het jaar zullen we de kinderen die eraan toe zijn laten doorstromen naar een ander niveau/kleur, zodat ze de kans krijgen om zichzelf nog meer uit te dagen in een hogere groep. Dit doen de trainers uiteraard in overleg met de ouders en/of de kinderen zelf.

Vanaf maandag 30 september start de wintertraining met een nieuwe indeling voor de jeugdleden van Lockhorst Tennis & Padel. De trainingen geven wij van maandag t/m vrijdag in de middag en begin van de avond. Deze zullen wij aan alle jeugdleden van Lockhorst Tennis & Padel aanbieden. Trainer Christian Heinerman is het aanspreekpunt voor de lessen.

We ontvangen van ieder kind graag de beschikbaarheid via MijnSportLes. Hierin kan je aangeven met wie hij/zij graag wil trainen en welke dagen het beste uitkomen.

Inschrijven via MijnSportLes

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Christian Heinerman

Lockhorst Tennis & Padel

Bavoortseweg 11
3833 BM Leusden
www.ltv-lockhorst.nl

Baansoort: SmashCourt

Back To Top