skip to Main Content
Actie
Lockhorst Tennis & Padel

Leusden

Heinerman Tennis verzorgt voor Lockhorst Tennis & Padel lessen, trainingen en diverse andere tennis-/padelactiviteiten. Klik hieronder op een activiteit voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Tennisles Jeugd

Tennisles Jeugd

Jeugd van 6 tot 18 jaar traint in 2 trainingscycli: Zomer (eind maart tot eind september) en Winter (eind september tot eind maart). De lessen worden 5 dagen in de week aangeboden.

Tennisles Senioren

Tennisles Senioren

Senioren van 18 jaar en ouder trainen in 2 trainingscycli: Zomer (eind maart tot eind september) en Winter (eind september tot eind maart). De lessen worden 5 dagen in de week aangeboden.

Padelles Jeugd

Padelles Jeugd

Heinerman Padel verzorgt padellessen voor de jeugdleden op padelbanen van Lockhorst Tennis & Padel. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Padelles Senioren

Padelles

Heinerman Padel verzorgt padellessen op de gloednieuwe padelbanen van Lockhorst Tennis & Padel. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Proeflessen Jeugd

Proeflessen Jeugd

Laagdrempelig kennis maken met tennis? Dat kan eenmalig met het proeflespakket. Na deze lessen beslis je of je lid wordt van de vereniging.

Proeflessen Senioren

Proeflessen Senioren

Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Doe je ook mee?

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Christian Heinerman

Lockhorst Tennis & Padel

Bavoortseweg 11
3833 BM Leusden
www.ltv-lockhorst.nl

Baansoort: SmashCourt

Back To Top