skip to Main Content
Actie
TV Metgensbleek

Amersfoort

Clusteren jeugd voor proeflessen

Heb je interesse in proeflessen voor je kind? We starten na de zomervakantie weer met het indelen van kinderen die proefles willen. We hanteren dan vaste startmomenten waarbij we de kinderen zoveel mogelijk proberen te clusteren. Het is namelijk veel leuker als je niet de enige in een groepje bent die start met een nieuwe sport!

Dus als je nu je kind aanmeldt voor proeflessen, zal er niet voor de zomervakantie worden gestart. Je ontvangt een e-mail zodra je kind is ingedeeld.

Proeflessen Jeugd

Wist je dat er in Nederland maar liefst 95.000 kinderen zijn die tennissen? En dat is niet zo gek want tennis is gezellig, je het kunt spelen waar en wanneer jij wilt, het is uitdagend en het is ook nog eens de gezondste sport!

Iedereen kan meedoen!

Of je nou een jongen of meisje bent, blond of donker, tennis is er voor iedereen. Het leuke aan tennis is dat je steeds weer nieuwe kinderen ontmoet. En hoe graag je ook wilt winnen, na afloop geef je elkaar altijd een hand. Dat is bij tennis heel normaal. Tennissen kun je samendoen, bij een vereniging, maar ook op het strand, op straat, op school en op vakantie. Tennissen kan je altijd en overal, iedereen kan meedoen.

Tenniskids en junioren

Als we het bij tennis over jeugd hebben, dan hebben we het over spelers in de leeftijd tot en met 17 jaar. Binnen deze groep maken we onderscheid in kinderen die tennissen in Tenniskids en kinderen die spelen bij de junioren.

Tennis afgestemd op jouw leeftijd

Voor tennissers tot en met 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is helemaal afgestemd op je leeftijd en mogelijkheden. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leer je de tennissport razendsnel te spelen.

Tennissers in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar noemen wij junioren. Je tennisleraar kijkt wanneer je, qua niveau, kan doorstromen naar de junioren.

Proeflessen

Heinerman Tennis biedt je de mogelijkheid om vrijblijvend te (her)ontdekken hoe leuk tennissen is. Om laagdrempelig kennis te maken met tennis, is het mogelijk om eenmalig een pakket van proeflessen af te nemen bij onze gediplomeerde trainers. Na deze lessen kan je beslissen of je lid wilt worden van de vereniging van je keuze.

Proefles aanbieding 

Jeugd 6-10 jaar

  • 6 Proeflessen van 50 minuten
  • Inclusief tennisracket dat je mag houden
  • Voor €60,- per kind

Jeugd 11-17 jaar

  • 6 Proeflessen van 50 minuten
  • Inclusief tennisracket in bruikleen
  • Voor €60,- per kind

Inschrijfformulier

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Rogier van Ouwerkerk

TV Metgensbleek

Parelhoenstraat 12A
3815 AG Amersfoort
metgensbleek.nl

Baansoort: kunstgras

Back To Top