skip to Main Content
Actie
Padel proeflessen

Voor jeugd

Maak kennis met Padel

Heinerman Tennis & Padel biedt nu voor de jeugd een padel proeflespakket aan. Dit is de manier voor de jeugd om kennis te maken met padel.

Je leert in 3 lessen de basis van padel, waarna je weet of de sport echt bij jou past! Na de 3 proeflessen bepaal je of je doorgaat met lessen.

De kosten voor de cursus zijn €24,95 p.p.  Dit is inclusief het gebruik van een leenracket. Schrijf je in via het formulier op deze pagina.

Padel is fun!!!

Inschrijfformulier

Waarom padel voor jeugd

De vaardigheden die kinderen in padel ontwikkelen zijn nuttig in veel aspecten van het leven, niet alleen in de sport. Padel is net zoals de meeste sporten bevorderlijk voor de hand-oogcoördinatie en reflexen. Wat de padel sport nog meer heeft ten opzichte van andere sporten is dat het een zeer tactisch spelletje is dankzij de glazen wanden en het hekwerk. Dit dwingt kinderen tot tactisch- en twee stappen vooruit te denken, wat natuurlijk ook handig is voor buiten de padelbaan.

Samenwerking en Sociale Interactie: Padel wordt in dubbelspel gespeeld, wat betekent dat kinderen samenwerken met een partner. Dit bevordert teamwork en sociale interactie, en is een leuke manier voor kinderen om mogelijke vriendschappen te sluiten.

Competitieve Mogelijkheden: Als kinderen hun vaardigheden ontwikkelen, kunnen ze deelnemen aan padelcompetities en padeltoernooien, wat hen een gevoel van prestatie en competitie kan geven.

Plezier en Motivatie: Padel is leuk! Kinderen kunnen snel vooruitgang boeken, punten scoren en genieten van het spel, wat hen gemotiveerd houdt om te blijven spelen en hun vaardigheden te verbeteren. Omdat padel zo’n toegankelijke sport is kan dit ook voordelig zijn voor het vertrouwen van de kinderen. Deze gaat namelijk omhoog wanneer ze merken dat ze iets goed kunnen en dit is bij padel vaak het geval.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Christian Heinerman

Back To Top