skip to Main Content
Actie
't Schilt
Tennis & Padel

Woudenberg

Let op! Gewijzigde manier inschrijven tennis- & padelles

Vanaf 29 januari 2024 is de manier van inschrijven voor lespakketten gewijzigd. De belangrijkste wijzigingen zijn:

  1. Je dient te registreren in MijnSportles voordat je jezelf (of familieleden) kunt inschrijven
  2. In MijnSportles heb je een online overzicht van je lesplanning en geplande inhaallessen
  3. Leskosten betaal je voortaan middels een automatische incasso via de veilige omgeving van MijnSportles.*
  4. Automatische incasso in 2 termijnen is mogelijk. Neem hiervoor na inschrijven contact op via info@heinermantennis.nl.*

Een korte uitleg hoe te registreren en in te schrijven vind je hier.

*Let op! Punt 3 en 4 gelden niet voor jeugdlessen die worden gefactureerd door de vereniging. Het betreft de volgende verenigingen: BLTC De Niënhof, Lockhorst, TV Nieuwland, TC Hoogland, TV Metgensbleek, TV Weldam, LTV De Eemelaar.

Jaarrooster 2024/2025

Bij TV ’t Schilt traint de jeugd binnen een jaarrooster (36 lessen in totaal). De jeugdlessen starten vanaf de eerste schooldag na de basisschoolvakantie, 26 augustus 2024. De kinderen blijven in hetzelfde rooster trainen tot aan de zomervakantie (juli 2025). U hoeft voortaan dus maar 1 x per jaar te laten weten wat de voorkeursdagen zijn, dit moment is dus nu aangekomen voor het komende schooljaar.

Beschikbaarheid doorgeven

Wij ontvangen van iedereen graag de beschikbaarheid via ons systeem MijnSportLes zodat wij een optimale indeling kunnen maken. Kies in MijnSportLes voor ‘Lescyclus Jaartraining Jeugd 2024-25’. Vervolgens kan je inschrijven voor het betreffende lespakket. Daarbij geef je aan met welke kleur bal, het aantal lessen per week (1x of 2x per week) en de beschikbaarheid.

Let op! Beschikbaarheid opgeven kan t/m zaterdag 10 augustus!

Heb je vragen over de training? Neem dan contact met ons op via info@heinermantennis.nl.

Naar MijnSportLes

Rekening houden met schooltijden

Er worden aan jeugdleden van maandag t/m vrijdag trainingen aangeboden in de middag en begin van de avond. Bij het plannen van de trainingen houden we natuurlijk rekening met de kinderen die naar de middelbare school gaan vanaf augustus 2024. Zij worden voornamelijk ingedeeld aan het einde van de middag of begin van de avond, zodat ze nog op tijd van school naar de tennisles kunnen komen. Geef het dus duidelijk aan als uw kind in augustus naar de middelbare school gaat. De basisschoolkinderen lessen voornamelijk aan het begin van de middag, na einde schooltijd.

Tussentijds doorstromen

Gedurende het jaar zullen we de kinderen die eraan toe zijn, laten doorstromen naar een ander niveau/kleur. Zo krijgen ze de kans om zichzelf nog meer uit te dagen in een hogere groep. Dit doen de trainers uiteraard in overleg met de ouders en/of de kinderen zelf.

Meerdere keren per week trainen

Ook is het mogelijk om meerdere keren in de week te trainen, hierdoor leer je nog sneller en word je steeds beter!  Je kunt dit dan aangeven in het veld ‘opmerkingen’.  Ook is het mogelijk om halverwege het jaar op te schalen naar 2 x per week les, laat ons dit dan even weten.

Trainingskosten voor 36 trainingen (facturen worden 2x per jaar verstuurd):
– Training ROOD (t/m 8 jaar): €235 (€117,50 per half jaar)
– Training overige jeugd: €340 (€170 per half jaar)
– Kosten 2e training in de week overige jeugd: €240 (€120 per half jaar)

Meer informatie over lidmaatschap en de kosten is te vinden op de website van TV ’t Schilt.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

TV ‘t Schilt

John F. Kennedylaan 114
3931 XM Woudenberg
www.tennisclubwoudenberg.nl

Baansoort: kunstgras

Back To Top