skip to Main Content
Actie
't Schilt
Tennis & Padel

Woudenberg

Heinerman Tennis verzorgt voor ’t Schilt Tennis & Padel tennislessen/-trainingen en diverse andere tennisactiviteiten. Klik hieronder op een activiteit voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Training Jeugd

Training Jeugd

Vanaf maandag 27 maart start de zomertraining met een nieuwe indeling voor de jeugdleden van ’t Schilt Tennis & Padel.

Training Senioren

Training Senioren

Vanaf maandag 27 maart start de zomertraining op ’t Schilt Tennis & Padel voor senioren. De lessen worden 7 dagen in de week aangeboden.

Proeflessen Jeugd

Proeflessen Jeugd

Laagdrempelig kennis maken met tennis? Dat kan eenmalig met het proeflespakket. Na deze lessen beslis je of je lid wordt van de vereniging.

Proeflessen Senioren

Proeflessen Senioren

Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Doe je ook mee?

Lesweekrooster zomer 2023

Lesweekrooster zomer 2023

Wil je weten welke welke er wel of geen tennisles wordt gegeven tijdens het zomerseizoen van 2023? Klik dan op de onderstaande button.

Lesweekrooster winter 2022/2023

Lesweekrooster winter 2022/2023

Wil je weten welke welke er wel of geen tennisles wordt gegeven tijdens het winterseizoen van 29022/2023? Klik dan op de onderstaande button.

Padel

Padel

Heinerman Padel verzorgt padellessen op de padelbanen van TV ’t Schilt. Klik op de onderstaande button voor meer informatie.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Pascal van Groos

’t Schilt Tennis & Padel

John F. Kennedylaan 114
3931 XM Woudenberg
www.tennisclubwoudenberg.nl

Baansoort: kunstgras

Back To Top