skip to Main Content
Actie
TC Lunteren

Heinerman Tennis verzorgt voor TC Lunteren tennislessen/-trainingen en diverse andere tennisactiviteiten. Klik hieronder op een activiteit voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Training Jeugd

Training Jeugd

Jeugd van 6 tot 18 jaar traint in 2 trainingscycli: Zomer (eind maart tot eind september) en Winter (eind september tot eind maart). De lessen worden 5 dagen in de week aangeboden.

Training Senioren

Training Senioren

Senioren van 18 jaar en ouder trainen in 2 trainingscycli: Zomer (eind maart tot eind september) en Winter (eind september tot eind maart). De lessen worden 5 dagen in de week aangeboden.

Proeflessen Jeugd

Proeflessen Jeugd

Laagdrempelig kennis maken met tennis? Dat kan eenmalig met het proeflespakket. Na deze lessen beslis je of je lid wordt van de vereniging.

Proeflessen Senioren

Proeflessen Senioren

Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Doe je ook mee?

Lesweekrooster zomer 2023

Lesweekrooster zomer 2023

Wil je weten welke dagen er tennisles wordt gegeven tijdens het zomerseizoen van 2023? Klik dan op de onderstaande button.

Lesweekrooster winter 2023/2024

Lesweekrooster winter 2023/2024

Wil je weten welke dagen er wel of geen tennisles wordt gegeven tijdens het winterseizoen? Klik dan op de onderstaande button.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

TC Lunteren

Wormshoefweg 23931
6741 ZG Lunteren
www.tc-lunteren.nl

Baansoort: gravel

Back To Top