skip to Main Content

Heinerman Tennis bestaat uit een zeer professioneel en gedreven team van KNLTB gediplomeerde trainers, die met hun ervaring en toewijding zorgen dat je de allerbeste begeleiding krijgt. Onze aanpak is professioneel, vakkundig en vol passie. Wij streven naar de beste trainingsomstandigheden in een ongedwongen en prettige sfeer.
Graag stellen wij ons even aan jou voor:

Christian Heinerman

Eigenaar Heinerman Tennis

Ik ben Christian Heinerman en sinds mijn 8ste heeft deze sport mij in zijn fijne greep gehouden. Na fanatiek getennist te hebben in mijn jeugd begon ik mijn professionele carrière als tennistrainer met het behalen van mijn KNLTB Tennistrainer diploma A. Daarna ben ik direct begonnen met lesgeven op TC Hoogland. Na een paar jaar lesgeven op TC Hoogland, vond ik het weer tijd worden om meer ervaringen op te doen en een andere clubcultuur te proeven. Ik koos voor een nieuwe werkomgeving bij LTV Lockhorst in Leusden. In mijn tijd als freelance tennistrainer bij deze club, heb ik ook mijn KNLTB tennistrainer B diploma gehaald. Sinds 2015 ben ik Heinerman Tennis in de huidige vorm gestart en begonnen met het verzorgen met de tennislessen op LTC Volta. Een jaar later ook als hoofdtrainer op LTV Lockhorst en TV Weldam, waar ik naast de reguliere taken, zoals het verzorgen van lessen en ontwikkelen van de selectie groepen, ook een jeugdbeleid en een algemeen clubbeleid help vorm geven en ontwikkelen.  Daarnaast help ik ook de club op diverse vlakken met het ontwikkelen van diverse tennisevenementen.

Waar is Heinerman Tennis te vinden?

Met mijn tennisschool ben ik niet alleen aanwezig op LTV Lockhorst, maar sta ik samen met mijn medewerkers ondertussen ook op 3 andere clubs in Amersfoort met het tennisaanbod van Heinerman Tennis. Wij zijn nu te vinden op TV Nieuwland, LTC Volta, TV Nieuwland, TV Weldam en LTV Lockhorst.

Janny Koelewijn

Hallo allemaal, ik ben Janny koelewijn. Op mijn 8ste begon ik met tennissen en was ik gelijk enthousiast. Ik heb veel op de baan gestaan en bij de jeugd heb ik altijd in de top 8 gestaan. Na mijn middelbare school ben ik bij Wim Jaquet sports op de tennis en ski afdeling gaan werken daarnaast heb ik mijn tennis leraren opleiding gedaan en geef ik nu met veel plezier tennisles. tot snel op de tennisbaan!

Imro van der Wiel

Hoofdtrainer TV Weldam

Mijn naam is Imro van der Wiel, 23 jaar oud en woonachtig in Woudenberg. Sinds vorig jaar zomer ben ik het avontuur aangegaan als tennistrainer bij Heinerman tennis en dat bevalt goed! Ondertussen meerdere clubs en mensen mogen leren kennen, wat ik super vind!

Even over mij zelf. Ik tennis vanaf mijn 11e levensjaar. Ik ben begonnen met voetbal, maar daar kon ik me destijds niet meer voor motiveren. Verder gegaan met tennis en voor verschillende verenigingen uitgekomen als tennisser (TV ’t Schilt, TIN, LTC Barneveld en LTV Leusden). Mijn trainerscarriére is nog maar kort, maar heb er zelf erg veel plezier in heb! Naast mijn A-licentie wil ik graag in de toekomst verder ontwikkelen door mijn B-licentie te gaan halen. Een doelstelling voor op de lange termijn. Voor op de korte termijn: eentje die elke keer terug komt, elke leerling die bij mij training volgt een voldaan gevoel geven. Naast het plezier in de tennislessen wil ik mijn passie overdragen en elke speler elke training iets bij leren.

Graag zie ik u op de tennisbaan en anders voor een bak koffie in het clubhuis.

Helma van Breda

Hoofdtrainer LTC Volta

Tennissen is al sinds mijn jonge jeugd mijn passie en dit deel ik graag met anderen. Als 7-jarige begon ik met tennis bij het Laakhuisje in Putten. Elk vrij uurtje was ik te vinden op de tennisbaan. Ook bij de bond vonden ze dat ik best een partijtje kon slaan en heb daar ook jaren extra trainingen gevolgd. Hierna heb ik tot mijn 18e bij TV Strokel gespeeld omdat ik mij daar meer kon ontwikkelen. In de jaren die volgden heb ik achtereenvolgens bij Vale Ouwe Putten, NTC Nijkerk, Alta Amersfoort en LTC Barneveld gespeeld, steeds op 2e of 3e klas niveau. Mijn huidige ranking is 3 in de single en 4 in de dubbel.

Door de jaren heen heb ik les gehad van fantastische trainers zoals o.a. Sander Rutgers en Ron Timmermans. Ik neem hun bezieling, enthousiasme en kwaliteiten mee als inspiratie voor de trainingen die ik geef. In november 2014 heb ik mijn B licentie behaald, het huidige KSS4. Daarmee ben ik in het bezit van alle relevante opleidingscertificaten die er voor verenigingstennisleraren beschikbaar zijn. Nu ga ik me voorbereiden op mijn C licentie.

Anne Sophie Heinerman

Mijn naam is Anne Sophie Heinerman, 24 jaar oud en ik woon momenteel in Amersfoort. Naast het geven van twee avonden les werk ik 32 uur bij fonQ! De passie voor tennis is ongeveer op mijn zesde ontstaan. Ik heb jaren bij de KNLTB gespeeld en hoorde in de jeugd bij de beste tien van Nederland. Vorig jaar besloot ik in september te starten met de opleiding tot tennisleraar. Het mooiste van het lesgeven vind ik: samen iets bereiken! Het geeft mij een kick om progressie te zien bij een speler, of dit nou op recreatief of topniveau is. Daarnaast staat het hebben van plezier hoog op mijn lijstje, tennis moet vooral leuk zijn!

Ik zie jullie graag terug op de tennisbaan!

Maxime Hoksbergen

Mijn naam is Maxime Hoksbergen ik ben 26 jaar en ga dit seizoen, samen met Helma de lessen verzorgen op Volta. Ik ben zelf begonnen bij LTV Lockhorst met tennissen toen ik 6 jaar was. Naast tennis heb ik ook veel gevoetbald. Op mijn 22e ben ik gestopt bij FC Utrecht met voetbal en weer gaan tennissen. Dit blijft toch een superleuke en uitdagende sport.

Voor mijn tennisopleiding heb ik de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) afgerond. Ik geef naast de tennislessen ook gym op een basisschool in Bilthoven. Mijn passie is om zowel jeugd als senioren met veel plezier en energie op de baan te laten staan.

Martin van der Weerd

Ik ben Martin kom uit Hilversum en was voornamelijk
werkzaam in het t’ Gooi. Ik ben als leraar zowel op
recreatief als prestatief gebied werkzaam. Ik heb een
ruime ervaring als tennistrainer en voetbaltrainer maar
ook als mentalcoach. Ik heb leerlingen en groepen
lesgegeven van verschillende niveaus.

Bij mij staat passie en plezier in de sport centraal. Met het
plezier komt de ontwikkeling in de tennissport mee.
Het spelenderwijs ontwikkelen in een veilige omgeving is
mijn werkwijze van training geven. Iedere leerling heeft
een specifieke kwaliteiten en heeft dus een specifieke
aanpak nodig om zich te kunnen ontwikkelen. Het is voor
mij een altijd weer een mooie uitdaging om met plezier het
beste in een leerling naar boven te krijgen.

Jeroen Hoeben

Mijn naam is Jeroen Hoeben. Met ingang van het winterseizoen 2016/2017 ben ik op de maandag en dinsdag de tennislessen gaan verzorgen aan leden van zowel Lockhorst als Volta. Daarvoor heb ik meer dan tien jaar les gegeven bij ZTC Shot in Zeist. Overdag ben ik gymnastiekleraar en motorisch remedial teacher op enkele basisscholen.  Je kunt gerust stellen, dat lesgeven mijn grote passie is. Leerlingen enthousiasmeren en uit ieder op zijn eigen niveau het beste halen, blijft een grote uitdaging.  Ik hoop het komend zomerseizoen veel leden te mogen ontmoeten en wens iedereen alvast veel tennisplezier toe!

Marc Weerdenburg

Zoals Marc zelf aangeeft is hij helemaal gek van sporten. Hij tenniste vanaf zijn jonge jaren voor Hoogland. Daarnaast is hij de afgelopen bezig met hardlopen en mountainbiken. Een paar jaar heeft hij serieus geroeid en in een periode later nog serieuzer de training van een topsportsectie begeleid. Marc heeft al kennis gemaakt met enkele jeugdleden en senioren en die kennismaking beviel wederzijds goed. Hij heeft twee ambities bij het tennis:

  1. Met nieuwe prikkels en ideeën onze grenzen verleggen en niveau verhogen.
  2. Veel high-fives, lachen en plezier hebben.

Dirk Jan Blom

Tennistrainer LTV Lockhorst

Ik ben Dirk Jan Blom en ben woonachtig in Wageningen. Daar geef ik naast mijn lessen bij LTV Lockhorst ook tennisles bij de Universiteit. In het verleden heb ik 10 jaar als hoofdtrainer in Wageningen gewerkt en vervolgens nog eens 12 jaar als hoofdtrainer in Arnhem. Naast het verzorgen van tennislessen verdiep ik me tegenwoordig ook in mental- coaching en fitness. Deze kennis die ik hiermee opdoe wil ik ook in de praktijk gaan brengen bij Heinerman Tennis. L.T.V. Lockhorst is tot nu toe voor mij een gezellige vereniging met een regionale functie door de vele activiteiten en het gebruik van de blaashal.

Ik heb er erg veel zin in aankomend seizoen en hoop snel zoveel mogelijk mensen te ontmoeten.

Vriendelijke groet en tot snel op de tennisbaan!!

Johan Madsen

Hoofdtrainer TV Nieuwland

Op 10 jarige leeftijd ben ik lid geworden van de tennisvereniging Het Spieghel te Bussum. Ik combineerde dat in die tijd met voetbal, AJAX – jeugd opleiding. Op mijn 17de jaar heb ik de overstap gemaakt naar Het Melkhuisje. In mijn begin jaren ben ik twee keer districtskampioen van Utrecht categorie 3 geweest en heb ik de 3de plaats behaald bij de nationale kampioenschappen voor Categorie 3-spelers. Daarna ben ik doorgegroeid en heb ik ca. 10 jaar in de top van de Nederlandse tenniscompetitie gespeeld in de eredivisie en de hoofdklasse. In die tijd was mijn ranking 1. Ook heb ik als 1-speler diverse toernooien in het binnen- en buitenland gespeeld. en heb de titel Nationaal Kampioen 40+ op mijn naam staan.

Bij de KNLTB heb ik mijn opleiding gevolgd voor tennistrainer A en B. Ik volg nog jaarlijks diverse door o.a. de KNLTB georganiseerde applicatiecursussen. Ik ben begonnen als trainer bij Het Spieghel. Daarna was mijn werkterrein vooral binnen ’t Gooi en district Utrecht. Ik heb vele kinderen opgeleid tot goede en enthousiaste B-spelers. Mijn laatste vereniging waar ik trainingen heb gegeven is TC ’t Laer.

Mijn doel is het spelniveau te verbeteren, bij zowel de junioren als de senioren. Ik zal veel aandacht schenken aan techniek, aan spelbeleving (plezier) en maatwerk, de individuele ontwikkeling van de speler. Ik zet me ook in voor binding binnen de vereniging. Voor mij is de waarde van een club gelegen in het feit dat men samen herinneringen op kan halen.

Jordy Huurdeman

Op mijn 8e ben ik begonnen met tennis bij LTV Lockhorst in Leusden, waar ik nu nog steeds met veel plezier tennis. Vanaf april 2017 ga ik aan de slag als trainer van TV Nieuwland. Hiervoor heb ik een aantal jaren stage gelopen tijdens mijn opleiding bij Christian. TV Nieuwland komt op mij over als gezellige vereniging en kijk er naar uit om zowel kinderen als volwassenen beter te laten tennissen.

Naast tennis is mijn grote hobby voetbal. Op dit moment speel ik nog in het eerste team van RODA op de zondag. Aankomend seizoen zal blijken of dit nog te combineren is met mijn lessen op Nieuwland.

Ik heb er enorm veel zin in en hoop jullie allemaal zo snel mogelijk op de tennisbaan te zien!

Pascal van Groos

Mijn naam is Pascal van Groos, sinds mijn 6de ben ik te vinden op de tennisbaan. Niet alleen tennis heeft mijn aandacht, maar binnen het lesgeven heb ik veel ervaring in de outdoor, skiën, handbal en hockey. Hierin heb ik het meeste ervaring in het geven van jeugdtrainingen, maar ook volwassenen en speciale doelgroepen spreken me aan. De switch naar het geven van tennislessen heb ik gemaakt om meer uit de lessen te kunnen halen dan bij de andere sporten, omdat ik binnen tennis een technischere achtergrond heb.

Naast de 2 dagen als tennistrainer ben ik actief als manager in een huisartsenpraktijk en ben ik gediplomeerd fysio- en manueel- therapeut. Zelf speel ik nog graag competitie en ben ik lid in Twello op TennisClub de Schaeck. Plezier, motivatie en samenwerking zijn bij mij en mijn leerlingen de belangrijkste peilers om te komen tot een beter resultaat.

Ik hoop jullie te zien op de tennisbaan of op een van de andere activiteiten binnen de club!

Steven Gilberts

Dag iedereen, mijn naam is Steven Gilberts. Ik ben al bezig met balsporten voor zolang ik me kan herinneren. Na veel jaren te hebben getennist ben ik overgestapt naar padel en ik ga niet meer terug! Hopelijk kan ik jullie net zo enthousiast krijgen als ik zelf ben. Tot snel op de padelbaan!

Gertjan Oostendorp

Mijn naam is Gertjan Oostendorp. Ik ben 37 jaar. Ik ben geboren en getogen in Wezep (vooral op de plaatselijke tennisvereniging). Nu woon ik in Kampen. Mijn passie is tennis. Ik ben verzot op tennis! Ik ken geen andere sport die zo veelzijdig is. Je kunt jezelf levenslang blijven ontwikkelen op het gebied van balgevoel, tactiek, techniek, fysiek en mentaal. Je kunt het heel rustig en ontspannen doen of zeer competitief. Je kunt het slim spelen of juist heel aanvallend.

Twee jaar geleden heb ik besloten meer met mijn passie voor tennis en het verenigingsleven te willen doen, dus ben ik begonnen met de opleiding tot tennisleraar.

Naast het geven van leuke leerzame, intensieve lessen zie ik het als mijn missie om mensen met elkaar te verbinden en een sterke vereniging op te bouwen. Ik wil mijn passie voor het tennisspel en het verenigingsleven delen en ik hoop jullie dan ook snel op de baan te kunnen ontmoeten.

Nou, ik ga de baan weer op!

Patrick Bleau

Patrick Bleau

Ik ben Patrick Bleau, geboren op 25 september 1967.

Ik woon samen in Hoogland en heb twee studerende kinderen, Dean is 18 en Amy 22 jaar. In mijn jongere jaren heb ik op hoog niveau gevolleybald met als hoogtepunt twee jaren achter elkaar landelijk HEAO volleybal kampioen.

Ik tennis vanaf 2008 in Hoogland. In rap tempo speelde ik enkel niveau 5 en dubbel 4, maar door blessures moest ik het tennissen op een laag pitje zetten.

Tennis is mijn passie en omdat ik zeer fanatiek met tennis bezig was, heb ik besloten mijn tennislicentie te halen. Ik geef vanaf 2017 tennisles. Mijn stageperiode heb ik bij Christian Heinerman mogen doorlopen. Voor Heinerman Tennis zal ik op verschillende clubs in de regio tennislessen verzorgen. Ik vind het leuk om mijn pupillen technieken bij te brengen, te corrigeren en bij te schaven waar nodig. Het werkt enorm motiverend als ze steeds enthousiaster en leergierig op de trainingen komen.

Ik verheug me op het komend trainingsseizoen. Kom gerust een praatje maken na de training.

Mijn motto: Champions aren’t born … they are made!

Jacqueline Hakstege

Mijn naam is Jacqueline Hakstege. Voor Heinerman Tennis ben ik het aanspreekpunt voor de events en informatievoorziening. Ik verzorg o.a. de communicatie over de trainingen, toernooien en clinics die door Heinerman Tennis worden gegeven.

Mijn man, kinderen en ikzelf vormen een echt ‘tennisgezin’. Wij trainen allemaal bij LTV Lockhorst/Heinerman Tennis. Omdat ik zelf ‘tennis-ouder’ ben en daarnaast ook aanvoerder van een dames dubbel team, weet ik uit ervaring hoe het eraan toe gaat. Dit helpt bij het communiceren naar de klanten toe.

Heb je vragen of wil je zelf een keer iets delen met de andere klanten van Heinerman Tennis en kan ik je daarbij helpen? Neem dan contact met mij op: events@heinermantennis.nl.

 

Back To Top