skip to Main Content

Heinerman Tennis verzorgt voor TV Metgensbleek tennislessen/-trainingen en diverse andere tennisactiviteiten voor de jeugd. Klik hieronder op een activiteit voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Wintertraining jeugd

De inschrijving voor de wintertraining is geopend!

Vanaf maandag 26 september start het winterseizoen met een nieuwe groepsindeling. Er worden aan jeugdleden van maandag t/m vrijdag trainingen aangeboden in de middag en begin van de avond. Aanspreekpunt voor de jeugdtrainingen is trainer Rogier van Ouwerkerk.

We ontvangen van iedereen graag het beschikbaarheidsformulier, zodat wij een optimale indeling kunnen maken. Op het formulier kun je aangeven met wie je graag wilt trainen en welke dagen het beste uitkomen.

Ook is het mogelijk om meerdere keren in de week te trainen, dit kun je aangeven in het veld ‘opmerkingen’.

Let op! Beschikbaarheid opgeven kan t/m zondag 4 september!

Heb je vragen over de wintertraining? Neem dan contact op met rogier@heinermantennis.nl.
Meer informatie over kosten en contributie is te vinden op de website van TV Metgensbleek.

Proeflessen jeugd

Wist je dat er in Nederland maar liefst 95.000 kinderen zijn die tennissen? En dat is niet zo gek want tennis is gezellig, je het kunt spelen waar en wanneer jij wilt, het is uitdagend en het is ook nog eens de gezondste sport!

Iedereen kan meedoen!

Of je nou een jongen of meisje bent, blond of donker, tennis is er voor iedereen. Het leuke aan tennis is dat je steeds weer nieuwe kinderen ontmoet. En hoe graag je ook wilt winnen, na afloop geef je elkaar altijd een hand. Dat is bij tennis heel normaal. Tennissen kun je samendoen, bij een vereniging, maar ook op het strand, op straat, op school en op vakantie. Tennissen kan je altijd en overal, iedereen kan meedoen.

Tenniskids en junioren

Als we het bij tennis over jeugd hebben, dan hebben we het over spelers in de leeftijd tot en met 17 jaar. Binnen deze groep maken we onderscheid in kinderen die tennissen in Tenniskids en kinderen die spelen bij de junioren.

Tennis afgestemd op jouw leeftijd

Voor tennissers tot en met 12 jaar heeft de KNLTB Tenniskids ontwikkeld. Tenniskids is helemaal afgestemd op je leeftijd en mogelijkheden. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leer je de tennissport razendsnel te spelen.

Tennissers in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar noemen wij junioren. Je tennisleraar kijkt wanneer je, qua niveau, kan doorstromen naar de junioren.

Proeflessen

TV Metgensbleek en Heinerman Tennis bieden je de mogelijkheid om vrijblijvend te (her)ontdekken hoe leuk tennissen is. Om laagdrempelig kennis te maken met tennis, is het mogelijk om eenmalig een pakket van proeflessen af te nemen bij onze gediplomeerde trainers. Na deze lessen kan je beslissen of je lid wilt worden van de vereniging.

Proefles aanbieding 

Jeugd 6-10 jaar

  • 6 Proeflessen van 50 minuten
  • Inclusief tennisracket dat je mag houden
  • Voor €55,- per kind

Jeugd 11-17 jaar

  • 6 Proeflessen van 50 minuten
  • Inclusief tennisracket in bruikleen
  • Voor €55,- per kind

Activiteiten

Tennisschool Heinerman Tennis organiseert voor TV Nieuwland het hele jaar door leuke activiteiten voor de jeugd en clinics voor senioren. Hieronder vind je het overzicht van de momenteel geplande activiteiten.

Gebruik het formulier om je aan te melden voor een activiteit.

Overzicht activiteiten

ActiviteitLocatieDatumTijdDoelgroepPrijsUiterste inschrijfdatum
Vriendjes/vriendinnetjes dagTV MetgenbleekWoensdag 1 juni15:50-17:30TennisKids Oranje/GroenGratis
Open dagTV MetgensbleekZaterdag 18 juni15:00-18:00Jeugd en volwassenenGratis

Vragen? Neem direct contact op!

Aanspreekpunt: Rogier van Ouwerkerk

TV Metgensbleek

Parelhoenstraat 12A
3815 AG Amersfoort
metgensbleek.nl

Baansoort: kunstgras

Back To Top