skip to Main Content
Vacature Tennisleraar (parttime/ Fulltime)

Vacature Tennisleraar (parttime/ fulltime)

Ben jij een enthousiaste tennisleraar/ tennislerares en op zoek naar een nieuwe baan? Heinerman Tennis verzorgt professionele tennis- en padellessen en (tennis)activiteiten in Amersfoort en omstreken. Door groei van het aantal samenwerkingen met verenigingen is Heinerman Tennis opzoek naar versterking. 

Samen naar meer tennis
Heinerman Tennis heeft als motto ‘samen naar meer tennis’. Zoveel mogelijk potentiële tennissers in aanraking laten komen met de tennissport. Actieve samenwerking met het bestuur en de diverse commissies van de tennisvereniging is hierin een must. Het is vanzelfsprekend dat de trainers actief ondersteunen bij het organiseren van activiteiten, waaronder clinics, trainingsdagen/weken en meer. Daarbij gaat de tennisschool uit van het principe: gaat het goed met de tennisvereniging, dan gaat het goed met de tennisschool. 

Het actief ondersteunen van de tennisvereniging kan alleen met de juiste mensen: trainers met ambitie zoals jij, die op dezelfde wijze denken en handelen. Dat betekent dat je naast je trainerskwaliteiten, betrouwbaarheid, betrokkenheid en vooral ook professionaliteit hoog in het vaandel hebt staan. 

Tennisleraren gezocht
Op dit moment zoeken wij naar meerdere trainers/trainsters (fulltime of parttime). Ben je gedreven, heb je passie voor de sport én kan je parttime of fulltime aan de slag? Dan is lesgeven bij Heinerman Tennis misschien wel iets voor jou. Je bent enthousiast en denkt graag mee, je functie speelt niet alleen op de baan af, maar ook daarbuiten. Je helpt graag mee met events, denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van clinics. Daarnaast beschik je over (in ieder geval) de basisopleiding (KSS niveau 3, licentie A). 

Wat je van Heinerman Tennis kunt verwachten is dat wij een enthousiaste en jonge tennisschool zijn, waar ruimte is om je passie voor de sport verder uit te bouwen. Op dit moment bestaat ons team uit 20 personen. Graag gaan we met jou in gesprek om een ontwikkelingsplan op te zetten, zodat je kunt doorgroeien in een van de mooiste sporten die er bestaan. Hiervoor verwachten wij wel dat je bereid bent om in jezelf te investeren. Wij streven naar de beste trainingsomstandigheden in een ongedwongen en prettige sfeer.

Doorgroeien
Je bent bij Heinerman Tennis meer dan train(st)er alleen. Naast het geven van tennislessen op de tennisbaan, bouw je mee aan een succesvol jong bedrijf dat groeiende is. Als trainer maak je deel uit van het trainersteam, waarbinnen je meedenkt, adviseert en je medeverantwoordelijk voelt voor de ontwikkeling van het bedrijf en de mensen die je traint.

Solliciteer direct!
Spreekt bovenstaande visie je aan? En herken je jezelf in de genoemde eigenschappen? Vul dan direct het online sollicitatieformulier in. Voor meer informatie bel met Christian Heinerman (06 36157387) 

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Back To Top