skip to Main Content
De indeling sturen we over het algemeen 1 tot 2 weken voordat de lessen starten.

Elke lesser dient een eigen inschrijfformulier in te sturen zodat we alle gegevens van jullie hebben. Je kunt in de opmerking vermelden bij wie je graag ingedeeld wilt worden.

Bij blessure (tijdelijk of langdurig) mag je zelf een vervanger van gelijkwaardig niveau regelen om mee te laten doen (wel graag in overleg met je groepje en na overleg met de trainer). Jouw groepje kan ook iemand voordragen die jouw lessen kan overnemen. Graag zelf de kosten van je gemiste lessen met de vervanger regelen. Is er geen vervanger gevonden dan kan in overleg met Heinerman Tennis worden gekeken of je in aanmerking komt voor een korting van €50 op het volgende les seizoen. Restitutie is helaas niet mogelijk (mits het helemaal in het begin van het seizoen gebeurt). Heb je geen vervanger dan gaan we voor elk geval afzonderlijk bekijken wat de opties zijn. Dus heb je een blessure neem dan zo snel mogelijk contact ons op via info@heinermantennis.

Helaas is het niet mogelijk om gemiste lessen door individuele verhinderingen (zoals ziekte, vakantie, werk etc.) in te halen. Dit is alleen mogelijk als de les vervalt i.v.m. weersomstandigheden of afwezigheid van de trainer. Er zal dan door de trainer in overleg met het groepje een inhaaldatum worden vastgesteld.

Mocht het weer het niet toelaten om de les door te laten gaan, dan zal de trainer dit tijdig proberen te melden via de app-groep. Zorg dus dat er aan het begin van het seizoen een app-groep wordt aangemaakt (het groepje kan dit zelf doen of via de trainer). Deze gemiste les zal dan worden ingehaald volgens de inhaalregels. Deze regels kun je nalezen in onze Algemene Voorwaarden.

Over het algemeen liefst tennisschoenen voor buitenbanen (er zijn speciale gravel en/of smashcourt schoenen verkrijgbaar). Hier mogen GEEN noppen op zitten. Bij proeflessen is het mogelijk om sportschoenen met (liefst) witte profielzool te dragen.

Tijdens proeflessen of aan het begin van het seizoen is het mogelijk om een racket via de trainer te lenen. Ook kan hij je adviseren over de aanschaf van een racket. Het aanschaffen van een racket is ook mogelijk via Heinerman Tennis. Vraag je trainer naar de mogelijkheden.

Heinerman Tennis mag alleen lesgeven aan leden van de verenigingen waar we bij zijn aangesloten. Het is wel mogelijk om proeflessen te volgen. Kijk hiervoor op onze website onder kopje Aanbod.

Ja, via Heinerman Tennis kan je diverse tennis- en padelrackets aanschaffen. Kijk hiervoor op onze website onder kopje Webshop.

Op onze website www.heinermanpadel.nl kun je lezen bij welke verenigingen je lid moet zijn om les te kunnen volgen en bij welke vereniging dit niet nodig is. Inschrijven voor een heel lesseizoen heeft altijd een uiterste inschrijfdatum. Is het lesseizoen al gestart en wil je toch padelles nemen? Dan is inschrijven voor de kortere lesblokken mogelijk. Je krijgt bericht zodra de lessen starten.

Via de trainer kun je een racket lenen of huren, dit is afhankelijk van de vereniging waar je de lessen volgt. De trainer kan jou hier meer over vertellen.

Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Back To Top