skip to Main Content
Actie
LTC Volta

Amersfoort

Heinerman Tennis verzorgt voor LTC Volta tennislessen/-trainingen en diverse andere tennisactiviteiten. Klik hieronder op een activiteit voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Training Jeugd

Jeugd van 6 tot 18 jaar traint in 2 trainingscycli: Zomer (eind maart tot eind september) en Winter (eind september tot eind maart). De lessen worden 5 dagen in de week aangeboden.

Training Senioren

Senioren van 18 jaar en ouder trainen in 2 trainingscycli: Zomer (eind maart tot eind september) en Winter (eind september tot eind maart). De lessen worden 5 dagen in de week aangeboden.

Proeflessen Jeugd

Laagdrempelig kennis maken met tennis? Dat kan eenmalig met het proeflespakket. Na deze lessen beslis je of je lid wordt van de vereniging.

Proeflessen Senioren

Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt voldoende uitdaging, is goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Doe je ook mee?

Lesweekrooster Zomer 2023

Wil je weten welke dagen er wel of geen tennisles wordt gegeven tijdens het zomerseizoen? Klik dan op de onderstaande button.

Lesweekrooster Winter 2023/2024

Wil je weten welke dagen er wel of geen tennisles wordt gegeven tijdens het winterseizoen? Klik dan op de onderstaande button.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Maxime Hoksbergen

LTC Volta

Galvanistraat 7A
3817 KP Amersfoort
www.ltc-volta.nl

Baansoort: Smashcourt

Back To Top