skip to Main Content
Actie
LTC Volta

Amersfoort

BELANGRIJK: De afgelopen weken was er een probleem met de website waardoor niet alle inschrijvingen goed zijn binnengekomen. Dit probleem is inmiddels verholpen maar we denken dat we inschrijvingen hebben gemist.  Heb je jezelf ingeschreven maar geen bevestigingsmail ontvangen, schrijf je dan nogmaals in.  Onze excuses voor het ongemak.

LET OP: In verband met het bovengenoemde probleem is de inschrijvingsperiode verlengd t/m zondag 3 september!

Inschrijfformulier Jeugd

Tennisles/-training Jeugd

Vanaf maandag 25 september start de wintertraining voor de jeugdleden van LTC Volta.

Ook deze winter is het weer mogelijk voor jeugdleden van Volta om door te tennissen. De jeugdlessen van 50 minuten worden aangeboden van maandag t/m vrijdag, waarbij het mogelijk is om in de middag en begin van de avond te trainen. Trainer Maxime Hoksbergen is aanspreekpunt voor de trainingen.

Kinderen in Rood, Oranje en Groen (basisschoolleerlingen) krijgen les op de banen van LTC Volta deze winter (mogelijk vanaf december een aantal keer op Lockhorst, hierover krijgt iedereen dan nog bericht)!
In verband met de beperkte verlichting worden de lessen voor Geel (middelbare scholieren) net zoals afgelopen jaren op Lockhorst Tennis & Padel in Leusden gegeven. Dit is maar op 5 minuten rijden van LTC Volta!

Kosten voor de cyclus van 19 wintertrainingen op Volta voor Rood, Oranje en Groen is €200,-. Ook is het voor de fanatiekelingen mogelijk om 2x per week te trainen. Om dit te stimuleren geven wij €25,- korting op deze 2e training in de week, dan betaal je voor 2x per week €190,- plus €175,- = €375,-.

Kosten voor de cyclus van 19 wintertrainingen voor Geel op Lockhorst is €220,- inclusief de huur van de buitenbaan. Ook is het voor de fanatiekelingen mogelijk om 2x per week te trainen. Om dit te stimuleren geven wij €25,- korting op deze 2e training in de week, dan betaal je voor 2x per week €220,- plus €195,- = €415,-.

Let op! Opgeven voor de wintertraining kan t/m zondag 27 augustus!

Heb je vragen over de wintertraining? Neem dan contact op met maxime@heinermantennis.nl.

*Meer informatie over kosten en contributie is te vinden op de website van LTC Volta

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Maxime Hoksbergen

LTC Volta

Galvanistraat 7A
3817 KP Amersfoort
www.ltc-volta.nl

Baansoort: Smashcourt

Back To Top