skip to Main Content
Jeugd Padelles Op Lockhorst (Leusden)

Jeugd padelles op Lockhorst (Leusden)

Na de herfstvakantie starten we met 3 inlooptrainingen op vrijdagmiddag bij Lockhorst Tennis & Padel in Leusden. Dit is speciaal voor de jeugd die wil kijken of padel iets voor ze is.

Je kunt als jeugdlid van Lockhorst padelles krijgen als 2e les, naast je tennisles. Ben je nog geen lid van Lockhorst, kun je na de 3 trainingen kijken of je lid wil worden zodat we ook jou een plekje kunnen geven in een groepje. Je padelles is dan onderdeel van het lidmaatschap.

Voor de jeugdleden zijn de inlooptrainingen gepland op de volgende vrijdagen: 3 november, 10 november en 17 november. De basisschool jeugd (t/m 12 jaar) heeft dan les van 15:30 tot 16:20 uur. Zit je op middelbare school dan heb je les van 16:20 tot 17:10 uur.

Wil je mee doen met de inlooptrainingen, stuur dan een mail naar info@heinermanpadel.nl met je voor- en achternaam, je geboortedatum en een mobiel telefoonnummer waarop jij of je ouders te bereiken zijn. Dan sturen wij je alle benodigde gegevens toe op welke dagen/tijden je mee kunt doen!

Back To Top