skip to Main Content
Padelles (winterseizoen)
Inschrijven padelles

Wil je komend zomerseizoen weer werken aan je tennis skills onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste tennisleraren? Schrijf je dan snel in!

Schrijf je nu in voor padellessen in Amersfoort, Leusden of Woudenberg

BELANGRIJK: De afgelopen weken was er een probleem met de website waardoor niet alle inschrijvingen goed zijn binnengekomen. Dit probleem is inmiddels verholpen maar we denken dat we inschrijvingen hebben gemist.  Heb je jezelf ingeschreven maar geen bevestigingsmail ontvangen, schrijf je dan nogmaals in.  Onze excuses voor het ongemak.

LET OP: In verband met het bovengenoemde probleem is de inschrijvingsperiode verlengd t/m zondag 3 september!

Padelles winterseizoen

Via Heinerman Padel kun je op een professionele en aantrekkelijke wijze ook deze winter (van 25 september 2023 tot 29 maart 2024) weer padeltrainingen volgen. De verschillende trainers staan, net als afgelopen seizoenen, weer voor je klaar.

Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij een aantrekkelijk trainingsprogramma beschikbaar.

Heinerman Padel biedt lessen aan op diverse verenigingen in Amersfoort, Leusden en  Woudenberg. Ben je (nog) geen lid van één van onderstaande verenigingen, maar ben je toch benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan bij de lesmogelijkheden bij Padel33 in Amersfoort, hier is een lidmaatschap niet nodig. Bij Lockhorst in Leusden en ’t Schilt in Woudenberg moet je lid zijn om padellessen te kunnen volgen.

Wij hebben er zin in om er een sportief tennisseizoen van te maken samen. Tot op de padelbaan!

't Schilt
't Schilt

Padelles het hele jaar door in Woudenberg

Lockhorst Jeugd & Senioren
Lockhorst Jeugd & Senioren

Padellessen gedurende het hele jaar in Leusden

Padel33
Padel33

Padelles het hele jaar door in Amersfoort

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Aanmelden nieuwsbrief
MELD JE NU AAN
VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
MELD JE NU AAN
VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
En ontvang nieuws over tennis & padel activiteiten, berichten over de jeugd en senioren lessen, leuke aanbiedingen en nog veel meer.
Back To Top