skip to Main Content
Padelles (winterseizoen)
Inschrijven padelles

Wil je komend zomerseizoen weer werken aan je tennis skills onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste tennisleraren? Schrijf je dan snel in!

Schrijf je nu in voor padellessen in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Apeldoorn of Deventer

Padelles zomerseizoen

Via Heinerman Padel kun je op een professionele en aantrekkelijke wijze ook deze zomer (vanaf 25 maart 2024 tot eind september 2024) weer padeltrainingen volgen. De verschillende trainers staan, net als afgelopen seizoenen, weer voor je klaar.

Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij een aantrekkelijk trainingsprogramma beschikbaar.

Heinerman Padel biedt lessen aan op diverse verenigingen in Amersfoort, Leusden en  Woudenberg. Ben je (nog) geen lid van één van onderstaande verenigingen, maar ben je toch benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan bij de lesmogelijkheden bij Padel33 in Amersfoort, hier is een lidmaatschap niet nodig. Bij Lockhorst in Leusden en ’t Schilt in Woudenberg moet je lid zijn om padellessen te kunnen volgen.

Onze trainers geven ook padelles bij ApeldoornPadel en DeventerPadel. Inschrijven voor lessen op deze twee locaties gaat via www.apeldoornpadel.nl en www.deventerpadel.nl.

Wij hebben er zin in om er een sportief tennisseizoen van te maken samen. Tot op de padelbaan!

't Schilt
't Schilt

Padelles het hele jaar door in Woudenberg

Lockhorst Jeugd & Senioren
Lockhorst Jeugd & Senioren

Padellessen gedurende het hele jaar in Leusden

Padel33
Padel33

Padelles het hele jaar door in Amersfoort

Apeldoorn Padel
Apeldoorn Padel

Padelles het hele jaar door bij Apeldoorn Padel

Deventer Padel
Deventer Padel

Padellessen gedurende het hele jaar bij Deventer Padel

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Aanmelden nieuwsbrief
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
En ontvang nieuws over tennis & padel activiteiten, berichten over de jeugd en senioren lessen, leuke aanbiedingen en nog veel meer.
Back To Top