skip to Main Content
Actie
Padelles in Amersfoort

Padel33

Thema clinics bij Padel33

Na de herfstvakantie starten we met speciale thema clinics voor padelspelers. Deze clinics zijn dus voor iedereen die zich verder wil verdiepen in fijne kneepjes van padel.

De eerste twee thema’s zijn “De Bandeja” en “Spelen met de wanden”. De clinics worden gegeven op zaterdag 4 november en zaterdag 2 december.

Een overzicht van de padel clinics vind je in onze activiteiten kalender. Klik in de kalender op de gewenste clinic voor meer informatie en je in te schrijven.

De kosten voor het meedoen aan een clinic zijn €15 per persoon in een groep met maximaal 6 personen. De betaling doe je direct (via iDeal) bij de online inschrijving .

Schrijf je bij voorkeur in met een groepje vrienden, zodat jullie samen de zelfde technieken/tactieken leren en wellicht daarna een baan kunnen huren bij Padel33 om samen te gaan spelen

Meer informatie over kosten van de baanhuur bij Padel33 en hoe te reserveren kun je lezen op: www.padel33.nl. Je hoeft overigens geen lid te zijn om een baan te kunnen huren!

Lesweekrooster Zomerseizoen

Wil je weten welke dagen er wel of geen padelles wordt gegeven tijdens het zomerseizoen? Klik dan op de onderstaande button.

Lesweekrooster Winterseizoen

Wil je weten welke dagen er wel of geen padelles wordt gegeven tijdens het winterseizoen? Klik dan op de onderstaande button.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Steven Gilberts

Padel33

Schothorsterlaan 5
3822 NA Amersfoort
www.padel33.nl

Baansoort: Kunstgras

Back To Top