skip to Main Content
Actie
Padelles in Leusden

Lockhorst Tennis & Padel

BELANGRIJK: De afgelopen weken was er een probleem met de website waardoor niet alle inschrijvingen goed zijn binnengekomen. Dit probleem is inmiddels verholpen maar we denken dat we inschrijvingen hebben gemist.  Heb je jezelf ingeschreven maar geen bevestigingsmail ontvangen, schrijf je dan nogmaals in.  Onze excuses voor het ongemak.

LET OP: In verband met het bovengenoemde probleem is de inschrijvingsperiode verlengd t/m zondag 3 september!

Inschrijfformulier senioren

Padelles winterseizoen

Via Heinerman Padel is het ook aankomend winterseizoen weer mogelijk om op een professionele en aantrekkelijke wijze padeltrainingen te volgen. Van beginner tot wedstrijdspeler, van jong tot oud, voor iedereen hebben wij een aantrekkelijk trainingsprogramma beschikbaar. 

De trainingscyclus bestaat deze winter uit 18 lessen. Naast je beschikbaarheid kan je ook aangeven in welke groepsgrootte (maximaal 4 personen) en met wie je graag wilt trainen. Het winterseizoen start op maandag 25 september 2023 en loopt door tot vrijdag 29 maart 2024.

Let op! De padellessen zijn alleen toegankelijk voor leden van Lockhorst Tennis & Padel. Met alleen een winterlidmaatschap is deelnemen helaas niet mogelijk.

Mocht blijken dat er te veel inschrijvingen zijn om iedereen een plekje te kunnen geven, dan gaan we bekijken of we pakketten van 9 lessen gaan aanbieden. De eerste serie van 9 lessen begint dan in de week van 25 september en de tweede zal eind november starten. Wil je er zeker zijn dat we je kunnen indelen voor het 18 lessenpakket? Dat kunnen wij alleen garanderen als je aangeeft dat je voor 18:00 uur kan trainen. Houd hier dus rekening mee bij het invullen van het formulier!

Wil je afwijken van het standaard aantal lessen? Of heb je andere wensen die niet binnen het standaardpakket vallen? Vraag dan een offerte aan via deze pagina.

LET OP: Inschrijven kan t/m zondag 27 augustus!

Wij hebben er enorm veel zin in en hopen jou komend seizoen op de padelbaan te zien!

Ook voor de jeugd bieden we dit winterseizoen weer de padellessen aan.
Meer informatie over jeugd padellessen op Lockhorst vind je op www.heinermanpadel.nl

Lesprijzen winterseizoen

Soort lesLesduurAantal lessenPrijs
Groepsles 4 personen50 minuten18€ 236,50 p.p.
Groepsles 3 personen50 minuten18€ 315,00 p.p.
Groepsles 2 personen30 minuten18€ 283,50 p.p.
Groepsles 2 personen50 minuten18€ 472,50 p.p.
Privéles30 minuten18€ 567,00 p.p.
Privéles50 minuten18€ 945,00 p.p.
Lesprijzen zijn onder voorbehoud van typefouten en zijn van toepassing op de lessen tijdens het winterseizoen van 2023/2024. Een lesuur duurt 50 minuten.

Contactpersoon: Christian Heinerman

Lockhorst Tennis & Padel

Bavoortseweg 11
3833 BM Leusden
www.ltv-lockhorst.nl

Baansoort: SmashCourt

Back To Top