skip to Main Content
Actie
Padelles voor Jeugd

Lockhorst Tennis & Padel

Inschrijfformulier Jeugd

Padelles voor de jeugd

Na de zomervakantie beginnen we voor de jeugd padellessen met het jaarrooster. Dit jaarrooster bestaat uit 36 trainingen waarbij we starten vanaf de eerste lesweek na de (basis)schoolvakantie (21 augustus 2023).

De jeugd traint volgens een jaarrooster trainen tot aan de zomervakantie van het daaropvolgende jaar (juli 2024). Bij veel andere sporten is dit ook al het geval. We gaan dus met een nieuw rooster starten vanaf augustus en hanteren het huidige lesrooster nog tot aan de zomervakantie 2023. Je hoeft voortaan dus maar eenmaal per jaar te laten weten wat je voorkeursdagen zijn

Jaarrooster & beschikbaarheid

Bij het samenstellen van het jaarrooster houden we natuurlijk rekening met alle kinderen die naar de middelbare school gaan vanaf het nieuwe schooljaar (21 augustus 2023). Wij delen hen voornamelijk in aan het einde van de middag zodat ze nog op tijd van school naar de padelles kunnen komen. Graag dus duidelijk aangeven als uw kind in augustus naar de middelbare school gaat. De basisschoolkinderen lessen voornamelijk eerder in de middag, na einde schooltijd.

De padellessen geven wij van maandag t/m vrijdag in de middag en begin van de avond. Deze zullen wij aan alle jeugdleden van Lockhorst Tennis & Padel aanbieden. Trainer Christian Heinerman is het aanspreekpunt voor de lessen.

Wil je hieraan deelnemen dan ontvangen we graag het beschikbaarheidsformulier zodat wij een optimale indeling kunnen maken. Op het formulier kun je aangeven met wie je graag wilt trainen en welke dagen het beste uitkomen.

Kosten jeugd padelles

Eén tennis- of padelles per week zit in het jeugdlidmaatschap verwerkt. Heb je geen tennisles dan wordt de padelles dus gezien als je enige les en zit deze in het lidmaatschap. Heb je wel één of meer keer tennisles per week dan zien we  je padelles als je tweede, derde etc. les per week. Dit zal ook op deze manier worden gefactureerd. Geef op het inschrijfformulier ook aan hoeveel tennislessen je per week hebt!

Heb je vragen over de trainingen? Neem dan contact op met christian@heinermantennis.nl.

Let op! Beschikbaarheid opgeven kan t/m zondag 13 augustus!

Meer informatie over lidmaatschap en kosten is te vinden op de website van Lockhorst Tennis & Padel.

Vragen? Neem direct contact met ons op!

Contactpersoon: Christian Heinerman

Lockhorst Tennis & Padel

Bavoortseweg 11
3833 BM Leusden
www.ltv-lockhorst.nl

Baansoort: SmashCourt

Back To Top