skip to Main Content
Actie
Janice Smith
Voorspeeldag Regiotraining

Op zaterdag 15 juni organiseert Heinerman Tennis op Lockhorst Tennis & Padel in Leusden de voorspeeldag voor onze Regiotraiining. Deze voorspeeldag is bedoeld voor gedreven jeugdspelers in de leeftijdscategorie 6 tot en met 12 jaar (TennisKids Rood, Oranje en Groen).

Met de regiotraining blijf je gewoon lid van je eigen vereniging, maar krijg je een extra mogelijkheid (bovenop de clubtrainingen) om ook één keer per week te trainen met kinderen uit de regio van een gelijkwaardig niveau. Een belangrijk onderdeel van regiotraining is bewegingsvaardigheid.

Voordat de trainingen beginnen gaan we groepen samenstellen. Hiervoor gebruiken we de voorspeeldag op 15 juni. Tijdens de voorspeeldag bekijken we welke jeugdspelers in aanmerking komen voor de Regiotraining. De trainingen starten vanaf september 2024 en worden voornamelijk bij Lockhorst Tennis & Padel gegeven.

Wil je dus meer trainen en beter worden in tennis? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier en doe mee aan de voorspeeldag op 15 juni 2024!

Aanmelden voorspeeldag Regiotraining

"*" geeft vereiste velden aan

Geboortedatum*
Met welke kleur bal speel je?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top